Menu

Chaczapuri po Adżarsku
39,00 zł
Tradycyjny gruziński placek w formie łódki nadziewany mieszanką gruzińskich serów. To połączenie delikatnego ciasta, roztopionego sera z dodatkiem kremowej konsystencji żółtka i topniejącego masła.
Chaczapuri po Adżarsku
Chaczapuri po Adżarsku to gruziński placek w kształcie łódki, wypełniony roztopionym serem, żółtkiem i masłem, które nadają mu kremowej konsystencji i wyjątkowego smaku. W Restauracji Samarqand we Wrocławiu danie to przygotowywane jest zgodnie z tradycyjną recepturą, pozwalając odkryć autentyczny smak Gruzji w przyjaznej, spokojnej atmosferze.
Masz ochotę na pyszne Chaczapuri po Adżarsku we Wrocławiu?
Samarqand Restauracja Uzbecka, Gruzińska & Grill
ul. Stawowa 23
50-018 Wrocław